Elbuco Group neemt samen met enkele informal investors ComServe over

Elbuco heeft per direct samen met enkele informal investors een meerderheidsbelang genomen in ComServe. De aftersales dienstverlener maakt hiermee een doorstart met behulp van Elbuco Group. ComServe gaat verder als New ComServe Group.

Met het aandeel in New ComServe Group, één van de grootste aftersales dienstverleners in de Benelux, wil Elbuco haar servicebelofte versterken. Hans Bolland van Elbuco: “Op het gebied van service ligt de lat tegenwoordig hoog. Consumenten verwachten snelle, hoogwaardige service op elk tijdstip van de dag. Met het belang in New ComServe Group kunnen we in de toekomst nog beter aan deze verwachtingen voldoen.”

Door het belang van Elbuco in New ComServe Group wordt de stabiliteit van New ComServe Group gewaarborgd. De komende tijd wordt er focus aangebracht in de dienstverlening van het bedrijf waarbij het bedienen van de huidige opdrachtgevers prioriteit heeft. ComServe blijft dan ook in-home reparaties en elektronica swap-services aanbieden.