Samenwerking met alarmcentrale VHD

Klanten van Elbuco kunnen vanaf nu een beroep doen op de hulpverlening van VHD wanneer zij fietspech krijgen. Sinds 20 maart werken Elbuco en alarmcentrale VHD uit Deventer samen op dit gebied.

Zowel particulieren als bedrijven kunnen bij Elbuco e-bikes leasen. Wanneer zij onderweg pech krijgen, zorgt VHD ervoor dat zij samen met hun fiets vervoerd worden naar bijvoorbeeld hun bestemming of juist hun vertrekpunt. Daarnaast biedt VHD, via haar landelijke netwerk van hulpdiensten, de mogelijkheid om ter plaatse een reparatie uit te voeren.

VHD is in Nederland een van de grotere aanbieders van fietspechhulp, zowel voor gewone fietsen als e-bikes, en de enige Nederlandse aanbieder die dergelijke dienstverlening voor heel Europa aanbiedt. Naast mobiliteitshulp biedt VHD opdrachtgevers ook 24/7-dienstverlening aan op het gebied van zorghulpverlening, klantcontact en reparatie; onderhoud van vastgoed en technische installaties.

Lees hier het volledige artikel.