Geen partij in Nederland die zoveel ervaring heeft met het leasen van consumentengoederen als Elbuco. Wij bieden al ruim vijfenveertig jaar high service leaseconcepten, waarmee we onze klanten behalve zekerheid ook flexibiliteit en gemak bieden. Daar staan we voor.

Elbuco B.V. is de laatste jaren sterk gegroeid in aantal leaseproposities en bijbehorende leaseovereenkomsten. Daarnaast heeft Elbuco sinds 2019 een meerderheidsbelang in New ComServe Group. Dit alles om gezamenlijk een unieke propositie breed in de markt aan te bieden.
NEEM CONTACT OP

SERVICE

Goede service leveren zit in het DNA van Elbuco verankerd. Het is iets wat onze medewerkers elke dag weer willen waarmaken, waar we ons best voor doen. Bij Elbuco werken ruim zeventig enthousiaste mensen, de meeste van hen in onze serviceorganisatie. Zij beschikken over de meest recente technische kennis en zorgen ervoor dat u optimaal wordt ontzorgd en geen omkijken heeft naar de consumentengoederen op de werkvloer of bij uw eigen klanten thuis. Ons credo? We stoppen niet eerder voordat alles naar behoren werkt.
Onze lease-oplossingen komt u tegen in verschillende branches, waarbij we telkens nauw samenwerken met onze partners. Ook interesse in de high service leaseconcepten van Elbuco en partner worden van onze organisatie?

MERKEN

Bij Elbuco geloven we in de kracht van kwaliteit. Dat merkt u niet alleen aan de service die wij bieden, maar ook aan de merken in ons lease-assortiment. U vindt bij ons alleen de producten van gerenommeerde merken zoals Philips, Samsung, LG en Bosch. De korte lijntjes die we hebben met deze bedrijven, zorgen ervoor dat we continu in staat zijn om de nieuwste producten aan te bieden.
 

MVO

Maatschappelijk verantwoord ondernemen. Dat schreeuwen we niet van de daken, dat doe we gewoon. Zo maken wij ons sterk voor een circulaire keten en hebben we ons verbonden aan de Landelijke Schuldeiserscoalitie. LEES MEER