Lease een bed

Wie toe is aan een nieuw bed, hoeft niet meteen een exemplaar aan te schaffen. Vanaf vandaag is het mogelijk om een bed te leasen. Via Bedgarant.nl kunnen consumenten zich voor 1,30 euro per nacht op een luxe boxspring vlijen. Die prijs is inclusief services als onderhoud, reparatie, installatie en montage. Klanten die een leasecontract afsluiten, krijgen altijd een nieuw boxspringset. “Aan het einde van de leaseperiode kunnen mensen het bed overnemen of voor een nieuw bed kiezen tegen hetzelfde of een lager leasebedrag”, zegt Joyce Caradonna, oprichter van NicheCommerce B.V., het bedrijf achter Bedden.nl, Hoofdkussens.nl en Boxsprings.nl. Voor het initiatief sloeg NicheCommerce de handen ineen met leasebedrijf Elbuco B.V. ”Bij onze webwinkels merkten dat mensen tegenwoordig niet zoveel geld hebben, maar wel graag een bed van topkwaliteit zouden willen hebben”, vervolgt Caradonna. ”Leasen is dan een uitkomst. Bovendien hebben consumenten steeds minder de behoefte om iets te bezitten. De timing is perfect.” Een leasecontract is nu af te sluiten via Bedgarant.nl maar het bedrijf wil zo snel mogelijk uitbreiden en de boxsprings beschikbaar stellen via online en fysieke winkels die kwaliteitsbedden bieden. http://www.telegraaf.nl/uitwinkelen/opmerkelijk/24114215/__Lease_een_bed__.html