Omdat we bij een defect op werkdagen binnen 24 uur zorgen voor reparatie of een vervangend apparaat. Daarvoor rekenen we geen extra kosten. Niet voor de reparatie, niet voor de onderdelen.
Omdat elektronische apparatuur zich razendsnel ontwikkelt en u met onze high service leaseconcepten altijd eerste rang zit. Zo kunt u nog tijdens het servicecontract kiezen voor een nieuwer of juist heel ander model.
Omdat wij de consumentengoederen standaard komen bezorgen én installeren. Zonder extra kosten trouwens. Onze technici gaan pas naar huis wanneer alles netjes is aangesloten en naar behoren werkt.

SAMENWERKING

Hét verdienmodel in de nieuwe circulaire economie is product as a service. Het eigendom van producten ligt niet langer bij de gebruiker, maar bij de producent of retailer. Voor u betekent dat echter wel extra gedoe. Denk aan financiering, installatie, onderhoud en een reparatie. Elbuco neemt dat allemaal voor u uit handen. Wij geloven namelijk in de kracht van samenwerking. U doet waar u goed in bent, wij zorgen voor het leaseconcept en bieden uw klanten daarmee extra service. Want de wensen van klanten veranderen. Een product zien zij vooral als middel, de functionaliteit als het echte doel. Steeds meer mensen kiezen er daarom bewust voor om consumentengoederen als een televisie, computer, vaatwasser of wasmachine niet meer zelf te bezitten. Ze willen er vooral gebruik van maken, zonder zorgen over onderhoud of eventuele mankementen. Nu er in huis steeds meer slimme apparaten komen, zoals de wasmachine die met een app is te bedienen, groeit de behoefte aan lease-concepten. Voor u als producent of retailer biedt dat volop kansen. U creëert zo niet alleen nieuwe proposities, u bouwt bovendien aan een veel sterkere, persoonlijke klantrelatie. En dat betekent meer winstgevendheid.

BRANCHES

Bent u nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden die het High Service Leasen biedt in uw branche? U kunt ons bereiken door een e-mail te versturen naar Laurens Jansen: laurens.jansen@elbuco.nl of vul het contactformulier in.

BUSINESS DEVELOPMENT

Het high service lease concept is te integreren binnen verschillende markten en voor verschillende producten. Stefan Bolland gaat hierover graag in gesprek. Neem contact met hem op door te mailen naar: stefan.bolland@elbuco.nl of vul het contactformulier in.

PERS/MEDIA

Bent u journalist of van een mediaredactie en wilt u meer informatie over Elbuco, haar visie en de partnerships, neem dan contact met ons op door een mail te sturen naar Anne Bouk Swildens, annebouk.swildens@elbuco.nl of vul het contactformulier in.

Vacatures

Wil jij een bijdrage leveren aan de groei van Elbuco? Solliciteer dan op één van onze openstaande vacatures op www.werkenbij.elbuco.nl. Geen passende vacature maar ben je van mening dat wij jou niet mogen missen in ons team? Stuur ons dan jouw open sollicitatie per email naar vacatures@elbuco.nl.