Prins Carlos de Bourbon de Parme: “Waarom lease ik dat ding niet?”

Prins Carlos de Bourbon de Parme heeft een duidelijke visie over de toekomst van leasen, deze visie onderstreept Elbuco graag. Prins Carlos de Bourbon de Parme: “Wat ik wil in mijn huis is een televisie, ik wil een wasmachine. Maar ik hoef dat ding niet te hebben. Ik wil elke twee, drie jaar wel een nieuwe hebben. Met de nieuwste technologie. Maar nu moet ik er eentje kopen voor tweeduizend euro, en na twee, drie jaar wil ik een nieuwe hebben. Moet ik dat ding weggooien en een nieuwe kopen. Waarom lease ik dat ding niet? Waarom komt de kabelaar of de content provider niet gewoon en zegt; ‘nou weet je wat, je krijgt ook dat scherm van mij’. En ze maken dat zo op een manier dat je dat gewoon kan leasen.” Benieuwd naar het fragment? Bekijk het hier (Vanaf 33:50)