Een auto of fiets leasen is al de normaalste zaak van de wereld. Als het aan grote Nederlandse beddenfabrikanten ligt, wordt ook het leasen van bedden ‘mainstream.’ Betalen voor het gebruik zonder iets werkelijk te bezitten, wordt steeds populairder. Het leasen van auto’s en fietsen is al heel normaal. Je betaalt een vast bedrag per maand en kan ermee rondrijden zonder gedoe met reparaties en onderhoud. Steeds meer bedrijven springen daarop in. Zelfs bij producten die minder voor de hand liggen, zoals een maatpak of spijkerbroek. En nu staan ook grote Nederlandse beddenfabrikanten Auping en Beter Bed klaar om de service aan te bieden, in navolging van de kleine pionier Bedgarant, een start-up van moederbedrijf VentureBuilders. Lees op NOS het volledige artikel: http://nos.nl/artikel/2162944-lease-jij-je-bed-je-bent-lang-niet-meer-de-enige.html